DOJENČKI V GLEDALIŠČU

“Najin  sedemmesečni Brin je užival, da sva bila čisto presenečena  oz. navdušena, saj sva malo podvomila, da je morda "še premajhen”,  
                                                    mamica Manja

KAKO DO PREDSTAVE

Za organizatorje kulturnih  dogodkov v vrtcih, kulturnih domovih, na festivalih, ...  

KOLEDAR PREDSTAV

NOVICE

  • 28/
  • 3/
  • 2020
ODPOVED VSEH PREDSTAV DO PREKLICA

Ljubi naši gledalci, do nadaljnega so odpovedane vse načrtovane predstave AEIOU gledališča. Ravno v mesecu marcu in aprilu smo načrtovali več ponovitev in gostovanj. Ostajamo optimistični in si želimo, da se vse predstave odigrajo, ko se bomo spet lahko družili. Vse, ki ste rezervirali ali že kupili preko spleta vstopnice za predstavo Krickrac, to sem jaz! v Plesnem teatru Ljubljana, obveščamo, da bo predstava predvidoma na sporedu 11. septembra 2020 ob 17.00. Ostanite zdravi in doma!

  • 17/
  • 3/
  • 2020
OSTANITE DOMA

Dragi naši gledalci, do nadaljnega so vse naše predstave ODPOVEDANE. O nadomestnih terminih vas obvestimo. Spremljajte našo FB stran in se prijavite na mailing listo. V upanju, da čimprej zajezimo koronavirus, smo vse članice in drugi sodelavci AEIOU gledališča za dojenčke in malčke DOMA skupaj z našimi družinskimi člani. Tudi naša sestrska skupina na Finskem AEIOU vauva-ja taaperoteatteri. Ostanite zdravi in ne pozabite na LJUBEZEN in SMEH!

DARILNI BONI

DARILNI BON velja kot vstopnica za predstave v organizaciji AEIOU gledališča.

Cene darilnih bonov so enake ceni vstopnic. Darilni bon ne zagotavlja rezervacije. Vstopnice je treba rezervirati prek spletnega obrazca.

 

PRIJAVITE SE NA NOVICE IN OSTANITE OBVEŠČENI